KSV Bredene 2 - 3 KSV Rumbeke

Wedstrijd Dames op zondag 22 oktober 2023 om 15:00

Verslag wedstrijd

Voor de tweede week op rij moesten de dames een verre verplaatsing maken richting de kust, deze keer naar Bredene.

Rumbeke begon sterk aan de wedstrijd met na 9 minuten de eerste goede aanval die meteen tot de 0-1 leidde. Lize gaf vanuit het middenveld de perfecte doorsteekpas naar Efleuri die de bal meeneemt, voorbij de keeper dribbelt en de openingstreffer tegen de netten trapt. Hierop volgt een antwoord van de thuisploeg met meteen een afstandsschot en een paar gevaarlijke corners waarop de verdediging stand hield en Lore met een paar goede reddingen opnieuw haar waarde bewijst. Dan zitten we ongeveer al richting de rust, waarna Rumbeke na 40 minuten de 0-2 kon scoren. Sharon steekt Axelle diep in de 16 meter en met een slim tikje gaat de bal voorbij de thuisgoalie en kan Rumbeke gaan rusten met een dubbele voorsprong.

Tweede helft begint zoals de eerste, een sterke start van Rumbeke, met na 51 minuten de 0-3. Efleuri zoekt de 1-2 met Axelle, waarna Efleuri alleen op doel afgaat en opnieuw prima afwerkt. Na deze 0-3 kwam Bredene nog sterk opzetten met veel druk en met nog 2 doelpunten in minuut 57 en 80. Gevolgd door nog een slotoffensief op zoek naar de gelijkmaker, maar grote kansen kwamen er niet meer. Een felbevochten overwinning tegen toch een goed voetballende ploeg als Bredene. Mooie overwinning voor de dames van Rumbeke!

Volgend weekend volgt een voetbalvrij weekend en dan op 5 november de volgende wedstrijd thuis tegen Racing Waregem.